• تاریخ انتشار : 1403/07/01 - 13:28

آغاز سال تحصیلی جدید دستیاران تخصصی و فوق تخصصی گروه بیماری های داخلی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

در مراسمی با حضور دکتر محمد طاهر، معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و جمعی از مسئولان و رؤسای بخش‌های داخلی، سال تحصیلی جدید دستیاران گروه داخلی این مرکز آغاز شد.

به گزارش سینا رسانه روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، در این مراسم که روز یکشنبه اول مهر ۱۴۰۳ در تالار شهید مجتمع برگزار شد، فراگیران جدیدالورود این گروه آموزشی با برنامه‌های آموزشی و پژوهشی این گروه آشنا شدند.
دکتر ناصر ابراهیمی دریانی و دکتر جواد بهجتی، از اساتید پیشکسوت گروه داخلی، ضمن تبریک به دستیاران جدید، به معرفی ظرفیت های مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) به‌عنوان یکی از بزرگترین مراکز درمانی کشور پرداختند و بر اهمیت نقش فراگیران در ارتقای سطح خدمات درمانی تأکید کردند.
گفتنی است فراگیران جدیدالورود در ماه‌های ابتدایی سال تحصیلی به صورت مشاهده‌گر در کنار دانشجویان سال‌های بالاتر فعالیت خواهند کرد تا با محیط کار و مسئولیت‌هایشان به طور کامل آشنا شوند.